Juhlatilat Haminassa

Luutnantin Puustelli

Luutnantin Puustelli tarjoaa uniikin miljöön syntymäpäiville, häihin ja muihin tilaisuuksiin.

Puustellin tunnelmallinen ja vertaansa vailla oleva miljöö soveltuu moniin erilaisiin tilaisuuksiin kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin tai yritysjuhliin. Suunnitellaan yhdessä teille, juuri teidän näköiset juhlat. 

Meiltä saat kaiken mitä onnistuneisiin juhliin ja tilaisuuksiin voi tarvita. Ota meihin yhteyttä tänään ja me pidämme huolta, että päivästäsi tulee menestys. Tarjoamme sinulle täyden palvelun juhlatilan maittavine aterioineen sekä muine tarvittavine palveluineen upeissa puitteissa.

Luutnantin Puustelli tarjoaa uniikin miljöön syntymäpäiville, häihin ja muihin tilaisuuksiin.

Puustellin tunnelmallinen ja vertaansa vailla oleva miljöö on täydellinen valinta monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten romanttisiin häihin, iloisiin syntymäpäiväjuhliin tai mieleenpainuviin yritystapahtumiin. Meillä tärkeintä on luoda juuri teidän toiveidenne mukainen juhla, ja teemme mielellämme yhteistyötä kanssanne suunnitteluprosessin aikana.

Haluamme varmistaa, että juhlapäivästänne tulee menestys, ja siksi tarjoamme kaiken tarvittavan onnistuneisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Meidän tehtävänämme on huolehtia jokaisesta yksityiskohdasta, jotta voitte keskittyä nauttimaan täysin siemauksin tärkeästä päivästänne. Olipa tarpeenne mikä tahansa, olemme täällä auttamassa.

Tarjoamme täyden palvelun juhlatilan, joka sisältää herkulliset ateriat, elegantit puitteet ja kaikki tarvittavat palvelut, jotka luovat täydellisen juhlaelämyksen. Kokemukseemme perustuen tiedämme, että herkullinen ruoka on yksi juhlien keskeisistä elementeistä, joten loihdimme mielellämme maukkaita aterioita juhlienne iloksi. Lisäksi huolehdimme kaikista tarvittavista palveluista, kuten koristeluista ja tarjoilusta, jotta voitte keskittyä nauttimaan hetkestä täysin siemauksin.

Puustelli sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Haminan keskustasta ja puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. 

Katso täältä tarkka sijaintimme, saapumisohjeet ja yhteystietomme.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, jotta voimme aloittaa yhteisen suunnitteluprosessin. Yhdessä varmistamme, että juhlat vastaavat täysin toiveitanne ja tarjoavat ikimuistoisen kokemuksen kaikille läsnäolijoille. Puustellin ainutlaatuinen tunnelma luo ilmapiirin, joka korostaa juhlanne ainutlaatuisuutta. Tarjoamme teille kaiken tarvittavan onnistuneisiin juhliin ja tilaisuuksiin upeissa puitteissa, jotta voitte luottaa siihen, että päivästänne tulee unohtumaton.